Fotografija dana, 21. decembar 2011

And now something completely different: poigraćemo se predmetom koji vidite na fotki dana.

Bili smo u poseti Robertu i njegovim roditeljima. Sad već razgovaramo, a dao mi je i svoju omiljenu slikovnicu, sve sa nalogom da je odmah pred njim prelistam. Čini mi se da sam najzad osvojio Robertovo poverenje; ili nisam u formi ili je mali Robika tvrd igrač, tek trebalo mi je više vremena nego inače da sastavim liniju poverenja sa njim. To je važno, jer bez toga nema dobrih fotki kad klinci napune godinu i po – dve; a to vreme se bliži. No, već je i večerašnja sesija ispala bolje nego inače samo zato što smo najzad postali dobri drugovi. Pobeda!

Ali, to nije predmet fotke dana (najzad, Robert je bio na fotki dana već dvaput; ovde i ovde), nego je to nešto što mi je pokazao veliki Robert. Vaš zadatak je da pogodite šta je to.

Fotografija dana za 21. decembar 2011.

Nema potpitanja, nema pomoći, nema ničega. Nema ni nagrada. Rok za davanje odgovora je 22. decembar u 23:59. U međuvremenu neću ni poricati ni potvrđivati odgovore. Puni odgovor ćete dobiti u posebnom prilogu.

Koristio sam spoljni blic, uspeo sam da nađem ugao u tesnom prostoru da nemam smetnji u kadru, raspored svetla je odličan, a boje su tačne. Drugim rečima, mišn akomplišd.

10 komentara na temu “Fotografija dana, 21. decembar 2011”

    1. Ма личи на нешто са орасима унутра, ама збуњује она уливена пертла.

        1. Сад постоји, откако сам је изрекао 🙂

  1. viđu nešto. da nije smeša za kolače?

  2. Nikola kaze da je neki fosil. Ja nemam blage ideje. Mozda neka fosilizirana cokolada izvucena iza kredenca posle godinu dana

Komentari su onemogućeni.