Horoskop Diotalevi-SP za smak sveta

Da, kako god okreneš, već smo objavili horoskop za dan posle. Ali, šta ćete tog dana raditi? Eeeee!°… Pitali smo Glugenija Svemogućeg i evo šta nam je rekao.

Radost činjenice, budete prazna. Nezajažljivo završili podatak rado!

– * –

Uvodna reč Glugenija Svemogućeg

Prestanete je izloženi nabojem umesto kada. Stanje napravite čovek zvuči odmerenost! (Ovo je kompletan tekst, prim. Grba)

Radost činjenice, budete prazna. Nezajažljivo završili podatak rado, uspeti roditelj svakoj numizmatici drže! Cuga prva, nesmotreni htele bonaparta; sumnjivo izražajan, pritera čitajući. Prestanete je izloženi nabojem umesto kada. Stanje napravite čovek zvuči odmerenost! Napredovanje? Opasno? Frustracija? Takav kapacitet pokaži; nađete malenih isplatilo taman. Cedulja vazduhu ravnopravna: pokušali prekid provetravanja. Gostu izračuna takođe, rasipnički razotkrije. Afričkom preispitujete, odustanite: strina!°°

Nismo baš… baš sve, hm, razumeli, pa smo zamolili za elaboraciju. Šta nam bi da se usudimo da zatražimo tako nešto! Ono što je usledilo više je košmarno nego pomisao da smaka sveta zapravo neće biti. Kuku si ga nama.

Svejedno: smak sveta je na pragu i nemamo šta da izgubimo. Hrabro smo zakoračili u taj materijal znajući da ništa više neće biti isto.

________
° U slučaju da ste zaboravili postulate horoskopa po metodi Diotalevi-SP, podsećamo vas da ih možete pronaći u ranijim prilozima: ovde, ovde, ovde, ovde, ovde, … Uglavnom, ovde.
°° Redakcija Suštine pasijansa izražava bojazan da je teza o nužnosti smaka sveta istinita. Naime, došli smo do zaključka da je to jedini način da se kao društvo oslobodimo potrebe za laganjem. Ujedno, to je i razlog što smo (nevoljno) prihvatili da objavimo ovo izdanje horoskopa Diotalevi-SP za smak sveta.

– * –

Elaboracija po nadznakovima

Ako smo dobro razumeli, saradnja je ključ blagostanjaLevitirajući nadznakovi (Prženica, Slomovrat, Jendek) – Ne četvrtak, deco moja!  Svi u prometu smo najbolji kao nikad, od vajkada vratovi, ne pitajući šta su muka pretrpeli.

Dinamički nadznakovi (Anticiklon, Ikosaedar, Samovar) – Biće skoro. Dotle još nismo stigli, mogu ja to, jeste običaj, ali mislim da mu bude osim što ja nisam kriv.

Statički nadznakovi (Akacija, Noblica) – Samo ako međutim. Dobija se samo za naročite, odmah u kadar više, prekrasno. Primiče se dan kada oni koji sami skaču ne ulaze u plićak.

Elaboracija po strukturalnosti (“odakle dolazim”)

Zemlja (lonac, potkovica, slanik)

Zemlja (lonac, potkovica, slanik)

Izvor sadrži i puno negativnih. Sve ovo je definisano kod kojih je ustanovljen! Pokušava da uvede veću misao (tajkun nad tajkunima), a otuđeno je i počinje. Plašim se da, isključivo obrazovnim suprotnostima, dete vas neće internetu radi postizanja početnog. Tu čim malo iskoračite često se javlja čista forma neprofesionalnog interesovanja (igranje igrica). Operite, svi znamo šta, i to sa obzirom na izlaznost, bilo bi sasvim. Sve manje u pravom; opseg stvari koje informativne tehnologije budizam podrži, stalno je on govorio. Učestvovali u tim pravnim salatama, koje nekada voljno, a njihovih su godina i pola? Znanstveno.

Vazduh (praćka, vetrenjača, pištaljka)

Vazduh (praćka, vetrenjača, pištaljka)

Da se jede: ne u marinadu! Stavite šta (ignorišemo okruženje) zašto se da ne. Raspolaganje celokupnom imovinom kod kojih su koji usput teško pecivo preko šume. U mojoj školi bilo je već vreme provodi na kuglice. Veće količine latica ruža servira se lakomo da je nevažećih listića uzela zamaha u svetu. Par vrabaca (možete ih!) završeni su pre online konverzacije. Ili putem vlasnika koji je potpisao u odsustvu kompjutera. Reklo bi se da zatežu ili grupne terapije, dve stvari spavanja, ili  odlaze učaureni u stvarnost. Nepotrebno.

Voda (vadičep, globus, kišobran)

Voda (vadičep, globus, kišobran)

I cela jedna trećina pristupi, mada ako je ni da se postavljaju, onda. Korišćenja društvenih mreža i od najnižih u svetu u trenutku oseća izopšteno. Za objektom zavisnosti u matematici, a bodova iza skraćenice, čak i emocije! Horor! Detalja do sad unazad nalaze u vrhu seksa edukujte dete. Teškim uslovima se smatra: uvedite i sistem kazne, da probate više nikada nećete. Malo mi je nejasno: kašike masti (kafene kašike) svako se može dogovoriti. Virtuelnu stvarnost ne može. Ako se koristi na zajedno dovode do 46 sati slobodnog vremena. Intrigantno…

Vatra (točak, pepeljara, monocikl)

Vatra (točak, pepeljara, monocikl)

Kusao kašikom? Ta politička opcija da izdrži vevericu – ni sat. Završeno stavite preko mnogih, gde drugi nisu uspeli da puste goluba. Da se sa države krene do rubikona, put kontaktima i da se sad ću da ga izvaditi. Odnosi putem individualne porodične svrhe i cilj privrednih predskazanja (ponekad). Nisu rok zvezde! A pre odlaska na spavanje: glasniji i oni. I vlasnika često predstavlja još pedesetih godina, što je internet era. Potrebu za korišćenjem osoba koje kompulsivno započinju, čuje se pitanje ko. Nerešivo.

Bajt (gudalo, stetoskop, antena)

Bajt (gudalo, stetoskop, antena)

Jako ukusni! Napomena više imena, te manjinski akcionari koji nisu danas. U simbolima, u vidu zloupotrebe modernih tehničkih veza, seksualna zavisnost preterana u proseku. Oproštajna pisma u kojima dan pada u oko (avioni ne!) pretvoriće se u malog. Za isključivom upotrebom društvenog uvećanja njegove imovine: svako? I ogladnite! Postoji puno, gospodar je zaslužio titulu oko polovine punoletnih. Položaj ovlašćenog lica protiv uprkos, jedan jedini cilj kako već vlasnici nisu. Iznenađenje predstaviti se željeni? Uzalud!

– * –

Elaboracija po angažovanosti (“kuda idem”)

Hedonija (lonac, praćka, vadičep, točak, gudalo)

Hedonija (lonac, praćka, vadičep, točak, gudalo)

Lepotica? U stvari, bio lečen. Korisnicima koji ni kod svetske mreže oni promene svojom okolinom, šta? Petina učenika – nego što postoji dosta vrsta dr Hausa. Usled česte godine, u ipak neko obavljao poslove, samo što on. Četiri čoveka izjavila da kupovina stvari država ne obećava. Smatra da su berza gde sa – pridržava i bio rastimo, rastimo na taj. One silne prasiće moraju biti ispunjeni. Nego – sa čigrastim završetkom u horor priči? Osnova snabdevanja mogućnošću da jedan jedini cilj! Potrebe i kompenzuje i desničare i sve to što zloupotrebe navodite negativne. Daska.

Perverzija (potkovica, vetrenjača, globus, pepeljara, stetoskop)

Perverzija (potkovica, vetrenjača, globus, pepeljara, stetoskop)

Rezultati jednog nedavnog glupiramo se ako su povezane. Ili alkohola (kako važno, ali ili), ne ovo, da se uz sat roditelji izdvajaju. Koju emituju ovi mobilni telefoni i jezici, izgleda da su to sve privatne… Iskoristilo je to tolerancijom na frustraciju i predizborne teme. Nas od ispitanika da je neopisiva želja za proteinima je još u novembru. Još neki kriterijumi, koji će reći da uskliknuli proizvodi neželjeni događaj. Posmatrati kao složen, napravite ružinu vodicu umesto i miran. Hipotenuza.

Glugenija (slanik, pištaljka, kišobran, monocikl, antena)

Glugenija (slanik, pištaljka, kišobran, monocikl, antena)

Posrednost oštećenja poverilaca izgleda da su – ili kao deo – javnosti manjinskom imamo. Za prvi sastanak vikao na mene: komunikacije na ograničeno vreme. Radi pripreme za mesto u državnom trenutku je što videti da i učenju zbog čega… Razlika između finskog: sve pomešajte – i vlasnika koliko god da na svakoj. Čovek zajedno dovodi do kojih su pokušavali online veze sa prevencijom evropskih društvenih preduzeća, međutim vašoj generaciji. Stanovništva ipak mogućnosti! Očistite i onda obaveze! Kupac privatizator i poverioce ne postoji sve? Je li to za svih i malo šire dodatno uče pod stalno. Kukuruz.

Elaboracija po znakovima

Napomena: posle višečasovnog većanja, redakcija Suštine pasijansa je odlučila da izostavi ovaj deo. Nije da mislimo da bi se svet previše uplašio onog što tamo piše (mada je strašno čitati preporuke poput “tekst procesor ako iskusio profesionalnu nevolju” i “prilagodljiv brzini rušenja programa tokom prezentacije”), nego smo došli do zaključka da u ovom dramatičnom času nema smisla gubiti vreme na detalje. Prethodne elaboracije su dovoljne, poručuje nam Glugenije Svemogući, a mi se sa njim nevoljno slažemo.

Prestanete je izloženi nabojem umesto kada. Stanje napravite čovek zvuči odmerenost! Napredovanje? Opasno? Frustracija?

– * –

Pogovor Glugenija Svemogućeg

(Bože, spasi nas, koji moramo ovo da pročitamo!prim. Grba)

Prostor, osim što pokazuje u ovoj grupi da su za naš horoskop, rizikuju da ih se tek posle pokazalo ako obratite pažnju na sve. Međutim, osobe koje smatramo, psihologija masa u posednika, što je sigurno, znači da se okolinom zapravo prilično loše projektovalo do granica prihvatljivog ponašanja. Ali sa takvima ne želite da oni sa nekom velikom… Osobama čiji znak je tokom pušenja lule obasjan na polju primenjene frazeologije. Takvi ljudi su svetski, koliko god nedorečen bio, grupa je dobra i nećete ih pronaći. Zarađuju više, ćute o tome, ima neki ozbiljan problem. Čađ.

Osoba koja se prevarila, pa pročitala Horoskop D-SP za smak sveta ne obraćajući pažnju na upozorenja da to ne treba da čini.

Izražaj u svakom slučaju, i zbog toga – poslat je upit po prilici. Potrebe za sprovođenjem nekog u vajarstvo i baš toliko strašan (ukoliko posle toga aspektima posla kojim se, jel’te). Na papir kazivanja! Pisane reči! Koristeći to stečeno znanje, reč je o ovom: nikakva greška da zateknete nekog slanog. Pogotovo prženica: neobično je meriti kako utiče na posledice stvarnosti, na stranu to… U interakciji sa osobinama ljudi, tome ima dosta. U toj ceni će putovati. Čudesnu veštinu da zaboravljaju oni koji se bave, to kao pokazatelj da na kraju utvrdilo. Maska.

Glugenac će se sa lokalnim idiotom! Ne bi trebalo da mnoge mane prepustiti ulici. Živi u hrabrom nastojanju bagrema, inače sami treba da valjanog horoskopa u istoriji. A ponekad kameleon: interesantni su oni. Vodom pređite na korak, hteli biste da je izazvalo negativne reakcije. Zato odlično umeju osobe u znaku pepeljare: neophodna neka stalna dinamika koristeći to stečeno znanje… Obrazac.

Inženjer želi i uspeva u svojim namerama – osim nadznakova, deli se međutim,  jebote, morao da se istakne svojima. Ništa objašnjavati, nego vas nepoštovanje naprotiv udaljava putem sve do ujutru. Zato je horoskop Diotalevi-SP, što nije uvek lako, preduzimati svako ko ima neki ozbiljan. Pretežno.

– * –

(Sastavljač celog horoskopa je Glugenije Svemogući.)

$#$