Bluz na promenadi

Boardwalk Empire jedna je od retkih serija koje redovno pratim. Prevedena je kod nas kao “Carstvo poroka”, valjda zato što “promenada” kao termin nije zvučao dovoljno čvrsto za žestoku radnju koja se u njoj odigrava.

Šta reći za seriju kojoj je Martin Scorsese režirao pilot epizodu i uspostavio standarde koje su reditelji ostalih epizoda mogli samo nadalje da emuliraju. Naravno, tu je i glavni lik kojeg maestralno dočarava Steve Buscemi, kao i galerija manjih likova među kojima… pa, poslušajte Smile

Ko je sad ova curica?

Margot Bingham ima 25 godina i zavidnu glumačku i muzičku karijeru za tako malo leta. Već sa 9 godina je pozirala za modne časopise, a sa 13 je napisala pesmu “In My Dreams”, posvećenu Martinu Luteru Kingu Jr, koja se od tada izvodi na svim skupovima posvećenim ovom velikom čoveku. Do sada je izdala tri studijska i jedan živi album, a likovima iz produkcije serije zaduženim za podelu uloga (srpski: kasting) hvala što pored zanosnog stasa imamo priliku da uživamo i u prelepom glasu ove mlade dame.