Pa dobro, šta je sad?

Ovog puta nisu spameri, a nije kriv ni servis za skladištenje fotki koji koristim za povezivanje na SP: iz nekog razloga, spoljne slike se ne interpretiraju.

Ispitaću.

[UPDATE 14:30] Evo, sad radi. Bemliga.

U međuvremenu, izgleda da su se oni spameri malčice umorili. Ritam spamovanja je popustio. Baš ću da ih pustim do kraja vikenda, da vidim dokle će. Uočavam da nijedan prilog nije napadan više od jednom, pa je moguće da će se umoriti kad pokriju svih

400

priloga (tj. 401, računajući i ovaj). Ako se ne umore, instaliraću servis Captcha.

[UPDATE 14:31] Blokirao sam komentarisanje poruka starijih od 7 dana. Posle ću da vratim kako je bilo, samo da prođe žgadija. Računam, oni koji umeju da čitaju između redova ipak lakše računaju nego što čitaju teške kvazi-tekstualne zavrzlame.

Šta da se radi.

2 komentara na temu “Pa dobro, šta je sad?”

  1. što se mene tiče, slobodno turi Captcha. do sada NIKADA nisam pogrešio kada sam ukucavao to čudo, a pošto uspešnost 100% ne postoji (čak je i Đoković izgubija), znači da je taj servis genijalan: on traži besmislice, ti otprilike ukucaš besmislice, i sve bude ok.

    1. Najbolji CAPTCHA koji sam video je Ajax Fancy [EDIT by Grba, april 2013: sad je nedostupan], s tim što sam viđô varijantu sa pčelicom i cvetom (tipa “turi pčelicu na cvet”), a pretpostavljam da mogu da se urade i šašavije varijante. Ako je tako nešto uopšte i potrebno…

Komentari su onemogućeni.