Slučajno odabrani prilozi

Ima već par dana da sam postavio novi vidžet, ali bolje da pomenem, jer mnogo vas šeta po blogu počev od naslovne stranice, pa možda niste primetili.

S obzirom na to da Suština pasijansa u sebi nosi spamerski potencijal od 4,5 priloga na dan (doduše, bar dva priloga na dan idu u red tipičnih dnevnih priloga), ponekad se desi da se neki originalni autorski prilog zaturi u tom nizu. Pre dan-dva sam naišao na dodatak koji formira spisak priloga po slučajnom izboru; naći ćete ga u donjem desnom uglu svake stranice, pod naslovom Slučajno odabrani prilozi.

Traži dole desno...

Možda to nije baš najbolje mesto za takav vidžet, ali nije to toliko ni značajna stvar; čisto ako vam je stalo da provedete minut više u dokolici, prisetite se ponekog starog priloga koji ste davno pročitali ili, ne daj Bože, promašili.

Pade mi na pamet: jedan od bizarnih pokazatelja popularnosti nekog sajta je i njegovo uključenje u spisak zabranjenih na centralnom ruteru firme, da zaposleni ne bi krišom dangubili o trošku poslodavca. Ala bi to bilo lepo kad bi me neki admin pozdravio objavom da je Suština pasijansa došla na takav spisak… Mada, tu bih štetovao, jer se trudim da navučem ovamo baš takve zamlate. Elem, oni što rade za platu, a ljuljaju promaju u radno vreme (da ne kažem “za vreme radnog vremena“), pa još nalaze za shodno da zajebavaju druge uzduž i popreko Veba, najdraži su mi od svih.