Sitna slova

Da bi neko obećanje moglo biti ispunjeno, ono mora da bude prazno.

Samo preko naše mreže najnoviji mobilni telefon sa Paranoid platformom za samo 1 dinar. Uz tarifni paket od 15.000 dinara mesečno i ugovornu obavezu do kraja života.

Povoljni stambeni kredit. Ako ne uzmete, jurimo vas na motoru da se vratite. Kamatna stopa od samo 1,5% na godišnjem nivou. Do kraja meseca ne plaćate troškove obrade kreditnog zahteva, a do kraja godine ne plaćate glavnicu. Kamatna stopa je nominalna, 'oćemo li imati dovoljno papira za sva ova sranja oko nas?eskontnu i da vam ne spominjemo, jer ni mi ne znamo razliku. Troškove obrade ćemo vam ionako nabaciti na ukupnu vrednost kredita, a samo nepismeni kao što ste vi ne kapiraju u čemu je fora sa glavnicom. Ah, da, obavezno je i životno osiguranje i pregled kod desetak doktora specijalista, čisto da vidimo koliko možemo da vas cedimo.

Samo preko ove TV-ponude možete nabaviti novi tiganj za pravljenje palačinki. Možda vi to i ne znate, ali se bojite da priznate sebi i drugima – to što mi vama sada pokazujemo jesu palačinke, štagod vi milili o tome.

Cigarete sa novom aromom, niskom količinom katrana i u novom pakovanju. Ali baš ove u ovom ove slike u poslednje vreme ima svuda, pa, eto, i na Suštini pasijansapakovanju će vam možda prouzrokovati probleme u bračnoj postelji, pa je bolje (ako ste muškarac) da uzmete ono pakovanje na kojem vas upozoravamo da ćete možda imati problema da zatrudnite.

Preparat za muškarce koji leči probleme muškarca u trenutku kada je potrebno da pokaže da je muškarac. Pre toga se posavetujte sa lekarom da li uopšte ima nade za vas ili vam je sadašnji problem nastao samo(?) od konzumiranja gore pomenutih cigareta.

Glasajte za našu izbornu listu i mi ćemo vam omogućiti nova radna mesta, pregršt stranih investicija, lepši kurs, dražu platu, miliju penziju, bolji standard. Ovo su samo predizborna obećanja. Ne mislite valjda da ćemo da ih ispunimo. E, baš ste nas nasmejali.