Ako može, jedan mali dogovor

Dok vi ovo čitate, ja sam još uvek na putu. Otišao sam da se sretnem sa Rasejanima, mojim prijateljima kojih ima kojekuda po belom svetu, od Sicilijumske doline do Dubaija. Vraćam se tek iza ponoći.

Ovaj se baš potrudio da ne bude eliminisan pre vremena.To odsustvo je druga priča i ide u red privatnih dešavanja. Hteo bih da vas zamolim da se naviknete na to, jer će postati česta pojava u sledećih šest-sedam nedelja. Dajem uzvratno obećanje da će svakog dana postojati makar aftamacki objavljeni prilog, ako ne i nešto malo divljije, možda baš sa lica mesta.

Ali, hteo sam da skrenem pažnju na nešto drugo. Elem, letnje je doba i ja bih malo da iskuliram, računam da sam zaslužio. Međutim, izgleda da imam previše posla, toliko da ću možda morati da preispitam staru definiciju pojma “godišnji odmor”.

U nedostatku putovanja, dobar je i kofer sa kojim se svako izbaksuzira...Nekada je ta definicija podrazumevala objašnjenje:

Godišnji odmor (letovanje, kuliranje, vreme provedeno u zajebanciji, itd.) jeste bilo koje vreme i bilo koje mesto na planeti Zemlji koje podrazumeva vreme ne kraće od 48 sati tokom kojeg nema računara, telefona i televizora. Ono čega ima nije predmet merenja, ali načelno se identifikuje kao bilo šta što predstavlja kontru onome čega nema i ne treba da bude.

Elem, ne ljutite se na mene: tokom poslednje nedelje jula i celog avgusta, sadržaj Suštine pasijansa će se sastojati iz kombinacije davno pripremljenih priloga, aftamacki objavljenih sadržaja i ad hoc objavljenih priloga sa raznih mesta duž zemlje Stradije. Dosadašnji ritam objavljivanja će biti narušen na razne načine. Recimo, biće redovnih jutarnjih klipova, ali biće i odlaganja u objavljivanju fotke dana (ali fotka za dan taj i taj će definitivno biti pripremljena). Moje angažovanje će biti offline, ali pretvoriću ga u kasnije dejstvo. Ako me uhvati cirkus od posla tokom kraja avgusta i celog septembra, ne zamerite. Suština pasijansa će preživeti, to vam obećavam. Zagrevanje još uvek traje, ako baš hoćete. Videćete kad se ovde bude obeležio prilog pod rednim brojem 10.000. 😉

PET PIVA za društvo iz pilane!...